Роман Скорпион - Просто будь, аккорды новинка
Шрифт
100
[Вступление]:C#mAF#mG#7[Куплет 1]:C#mAЯ тобі дарую ніжність,F#mТи мені даруєш вірність,G#7C#mМи з тобою закружляємо у танці почуттів!C#mAВсе довкола так змінилось,F#mВ казку двох перетворилось,G#7І нарешті стало більше теплих днів.[Приспів]:C#mПросто будь весняним вітром,AПросто будь найпершим світлом,F#mG#7Просто будь для мене найрідніша на землі!C#mПросто будь весняним вітром,AПросто будь найпершим світлом,F#mG#7Просто будь для мене найрідніша на землі![Куплет 2]:C#mAЗустрілися наші дороги,F#mІ ти забула про тривоги,G#7Душа моя дитиною в твоїх обіймах..C#mAПоглядом чаруєш, крізь світи почуєш,F#mG#7Про одне молю, ти просто поруч будь..[Приспів]:C#mПросто будь весняним вітром,AПросто будь найпершим світлом,F#mG#7Просто будь для мене найрідніша на землі!C#mПросто будь весняним вітром,AПросто будь найпершим світлом,F#mG#7Просто будь для мене найрідніша на землі![Соло]:C#mAF#mG#7x2[Приспів]:C#mПросто будь весняним вітром,AПросто будь найпершим світлом,F#mG#7Просто будь для мене найрідніша на землі!C#mПросто будь весняним вітром,AПросто будь найпершим світлом,F#mG#7C#mПросто будь для мене найрідніша на землі!
Аппликатуры аккордов
226
1
15.08.2025
Роман Скорпион популярные подборы аккордов
Название композиции | Видео |
---|---|
Океан (feat. Mariia Dovgauk)
|
|
А в моїм серці музика грає
|