N.R.M. - Мама тата гэта я, аккорды
Шрифт
100
[Вступление]:F|C|G|AmDm|F|G|C[Куплет]:DmCAmКалі мне будзе сорак з нечым, ці нават пяцьдзясят,DmCAmЯ буду жыць па-чалавечы, плённа працаваць.GFЯ запалю адну свячу і красамоўна памаўчу,GAmІ ўсё тады пачну з нуля ля-ля-ля-ля-ля...[Куплет]:DmCAmКалі мне будзе трыццаць восем, я скажу: "О'кей!DmCAmЦяпер я ўжо зусім дарослы, не тое, што раней -GFУсё шматзначна і ярчэй, няма зачыненых дзвярэй.GAmУсё як трэба толькі мне!" е-е-е-е-е...[Куплет]:DmCAmКалі мне будзе дваццаць дзевяць, а можа дваццаць пяць,DmCAmЯ буду і кахаць і верыць, марыць і жадаць!GFЗбудую свой уласны свет, які разбурыцца ўшчэнт,GAmІ будзе выпіта да дна, на-на-на-на-на...[Куплет]:DmCAmКалі мне будзе васямнаццаць - мой улюбёны ўзрост, -DmCAmЯ буду сам сабе здавацца старэйшым, чым я ёсць.GFУ вачах сонца і туман, прайсці праз крыўду і туман,GAmІ падаць з вышыні уніз - вось такі капрыз![Куплет]:DmCAmКалі мне яшчэ не будзе, буду толькі я,DmCAmІ будзе травень, будзе студзень, неба і зямля.GFЯ ні аб чым не папрашу, адкрыю сэрца і душу,GAmІ на прастору палячу і на ўвесь голас закрычу...[Проигрыш]:(x4)F[Рефрен]:(x2)FCGAmМама, тата, гэта я!DmFGCНеба сонца і зямля.FCGAmМама, тата, я люблюDmFGCНеба, сонца і зямлю!
Комментарий автора:
Уступ пачынаецца з дзіцячага хору, які пяе рэфрен адзін раз (без пройгрышу акордаў)
Аппликатуры аккордов
555
0
25.06.2025
N.R.M. популярные подборы аккордов
Название композиции | Видео |
---|---|
Тры чарапахi
|
|
Простыя словы
|