N.R.M. - Дзе тое слова, аккорды
Шрифт
100
[Вступление]:(x2)AmCGFe||--------------------| b||--------------------| G||--------------------| D||---2----5-----------| A||-0----3------5----3-| E||-----------3----1---|[Куплет]:AmCGFМаё каханьне забiвае цябе,AmCGFМаё каханьне забiвае цябе,AmCGFМаё каханьне забiвае цябеAmCGFЛязом салодкiм.AmCGFМы пазiраем на жыцьцё i на сьмерць.AmCGFНаўкол ня тое, што мы мусiлi мець.AmCGFМаё каханьне забiвае цябеAmCGFЛязом салодкiм.[Проигрыш]:FGAe||---------------------| G||---------------------| D||---------------------| A||----------7-5--------| E||-0--3--5-------7-6-5-|[Припев]:(x2)CGDmAmДзе тое слова, дзе той сказ,EmEm7Дзе той адказ?CGDmAmЗьмей папяровы, дай нам шанс,EmEm7Выратуй нас![Проигрыш]:(x2)Am|C|G|F[Куплет]:AmCGFТваё каханьне забiвае мяне,AmCGFТваё каханьне забiвае мяне,AmCGFТваё каханьне забiвае мянеAmCGFХрэнной атрутай.AmCGFГлынеш атруты, усьмiхнесься - i ўсёAmCGFЗь мяне па кропле выцякае жыцьцё.AmCGFТваё каханьне забiвае мянеAmCGFХрэнной атрутай.[Проигрыш]:EmBme||--------------------------------| b||---------------2----------------| G||-----------------2--------------| D||----------2-4------4-2---sl-sl--| A||-0--2-4-5---------------4--2--0-| E||--------------------------------|[Припев]:(x2)CGDmAmДзе тое слова, дзе той сказ,EmEm7Дзе той адказ?CGDmAmЗьмей папяровы, дай нам шанс,EmEm7Выратуй нас![Куплет]:AmCGFМы на памежжы ў сярэдзiне начы.AmCGFСкажы мне слова, цi заўзята маўчы,AmCGFСкажы мне слова, цi заўзята маўчы.AmCGFНавошта сьлёзы, сьлёзы, сьлёзы?AmCGFТы прасядзiш каля вакна давiдна,AmCGFI ўбачыш ты, што засталася адна,AmCGFI ўбачыш ты, што засталася адна,AmCGFI будзе позна.[Проигрыш]:Asus4D5A5e||------------------------------------| b||------3-3---------3-----------------| G||-2-2--2-2-2-2-2-2-2--2--------------| } x2 D||-2-2--2-2-2-2-2-2-2--2--------------| A||-0-0------0-0-0-0----0-7-5--7-5-----| E||--------------------------------7-5-|[Припев]:(x4)DAEmHmДзе тое слова, дзе той сказ,F#mДзе той адказ?DAEmHmЗьмей папяровы, дай нам шанс,F#mВыратуй нас.[Кода]:DAДзе тое слова?
Комментарий автора:
куплеты, акрамя апошняга, граюцца ўзорам уступу
Аппликатуры аккордов
1,560
0
22.05.2025
N.R.M. популярные подборы аккордов
Название композиции | Видео |
---|---|
Тры чарапахi
|
|