Максим Бородін - Не варто, аккорды
Шрифт
100
[Вступление]:]:AmGНам двом не варто було, не варто було,F#m7B7EmПо різним далеким світам із тобой розбігатися,GC5Від долі ховатися..[Куплет 1]:AmGВідчуття, що вкотре загубив дорогу,F#m7B7EmСерце стукає не з тими, не до тих крокують ноги,GC5Напевно так буває..AmGВідчуття, що знов заходжу не в ті двері,F#m7B7EmЩо сиджу не в тім ряду й не з тими у партері,GC5Й не з тою, що кохаю..AmЯкби мені крила -B7C5Я ліг би на вітер, і хто заборонить,Bm7До тебе мені полетіти?[Приспів]:AmGНам двом не варто було, не варто було,F#m7B7EmПо різним далеким світам із тобой розбігатися,GC5Від долі ховатися..AmGБо те, що в серці було, у грудях пекло,F#m7B7EmНікуди не ділось, куди ж бо любові діватися?GC5Куди їй діватися, скажи..[Куплет 2]:AmGА розлуки холод мучить нас обох,F#m7B7А любов одна, не ділиться на двох!EmGC5Ти скажи, як бути? Не мовчи - прошу..AmGІ навіщо морю човен без весла?F#m7B7І навіщо нам без березня весна?EmGC5Безкінечний лютий, травень без дощу..AmЯкби мені крила -B7C5Я ліг би на вітер, і хто заборонить,Bm7До тебе мені полетіти?[Приспів]:AmGНам двом не варто було, не варто було,F#m7B7EmПо різним далеким світам із тобой розбігатися,GC5Від долі ховатися..AmGБо те, що в серці було, у грудях пекло,F#m7B7EmНікуди не ділось, куди ж бо любові діватися?GC5Куди їй діватися, скажи..[Бридж]:AmGНам двом не варто було, не варто було,F#m7B7EmПо різним далеким світам із тобой розбігатися,GC5Від долі ховатися..AmGБо те, що в серці було, у грудях пекло,F#m7B7EmНікуди не ділось, куди ж бо любові діватися?GC5N.C.Куди їй діватися..[Приспів]:AmGНам двом не варто було, не варто було,F#m7B7EmПо різним далеким світам із тобой розбігатися,GC5Від долі ховатися..AmGБо те, що в серці було, у грудях пекло,F#m7B7EmНікуди не ділось, куди ж бо любові діватися?GC5N.C.Куди їй діватися?
Аппликатуры аккордов
1,819
1
16.02.2025
Максим Бородін популярные подборы аккордов
Название композиции | Видео |
---|---|
Якби не ти
|
|
Без тебе (feat. Zlata Ognevich)
|