Дядя Жора - Вище Неба, аккорды
Шрифт
100
[Вступление]:FmDb5BbmCm7[Куплет 1]:FmDb5На планеті людей міліони, але я знайшов тебе,Eb5Cm7Доля так розпорядилась ти доповнила мене.FmDb5Ми як пазли, ми зійшлися - ми не двоє, ми один!BbmCm7N.C.Я кохаю тебе дуже ти моя - "номер один!" (Ти моя - "номер один..")[Приспів]:FmDb5А погодься, нам класно удвох і нікого нам більше не треба,BbmCm7В мене є ти, в тебе є я - це кохання вище неба!FmDb5А погодься, нам класно удвох І нікого нам більше не треба,BbmCm7FmВ мене є ти, в тебе є я - це кохання вище неба, вище неба!Db5Eb5AbFmDb5BbmCm7Це кохання вище неба..[Куплет 2]:FmDb5Коли Сонце гріє з ранку небо думає про нас,Eb5Cm7Коли дощ іде на землю - це сумую я в цей час..FmDb5Ми як пазли, ми зійшлися - ми не двоє, ми один!BbmCm7N.C.Я кохаю тебе дуже ти моя - "номер один!" (Ти моя - "номер один..")[Приспів]:FmDb5А погодься, нам класно удвох і нікого нам більше не треба,BbmCm7В мене є ти, в тебе є я - це кохання вище неба!FmDb5А погодься, нам класно удвох І нікого нам більше не треба,BbmCm7FmВ мене є ти, в тебе є я - це кохання вище неба, вище неба!Db5Eb5AbFmDb5BbmCm7Це кохання вище неба..[Бридж]:FmDb5Ти одна на мільйон таких більше не має!BbmCm7Ти моя половинка нас кохання єднає..Db5BbmЯ дякую небу за найкращу з дружин,Cm7C7N.C.Ти натхнення моє, ти мій номер один! (Ти моя номер один..)[Приспів]:FmDb5А погодься, нам класно удвох і нікого нам більше не треба,BbmCm7В мене є ти, в тебе є я - це кохання вище неба!FmDb5А погодься, нам класно удвох І нікого нам більше не треба,BbmCm7FmВ мене є ти, в тебе є я - це кохання вище неба, вище неба!Db5Eb5AbFmDb5BbmCm7Це кохання вище неба..
Аппликатуры аккордов
3,964
1
27.06.2025
Дядя Жора популярные подборы аккордов
Название композиции | Видео |
---|---|
Бицепсы-трицепсы
|
|
Пиво
|